kom meer te weten over
jettie pallettie
In 2008 maakte België kennis met het knotsgekke feestfenomeen Jettie Pallettie.

Haar aanstekelijke hit “Ik zit in een cafeetje” werd een ware cult- en kroegenhit en sindsdien dendert Jettie’s polonaisetrein in volle vaart door Nederland en België.

Zij is inmiddels uitgegroeid tot de “Koningin van de Kroegen” en “Fetisj van iedere Feesttent”. 

 

Met producer Waylon van der Heijden weet zij elke gouwe ouwe in een eigen jasje te steken. Een Jettie Pallettie nummer herken je dan ook meteen door het speciale Jettie Pallettie sausje. Een welbekende Pallettiedeun met een leuke twist en een hoog vrolijkheidsgehalte.

 

In maart van dit jaar zette zij het Sportpaleis in Antwerpen op z’n kop tijdens het afscheid van Sven Nys.

Maar of het nu gaat om het Sportpaleis, een Feesttent, een kroeg, een verjaardag of bruiloft, Jettie Pallettie geeft in elke setting zichzelf helemaal en zorgt met haar flitsend voorkomen, perfect stemgeluid, waanzinnige meezingers en haar persoonlijkheid dat het een feestje op maat wordt.

 

Op geen enkel feest van enkele allure mag Jettie Pallettie dan ook ontbreken.

Met o.a. haar Hey Knull, Geef mij R2, Mien Zeekapiting, Hopeloos en Feest in de Tent heeft zij een waar virus veroorzaakt  bij iedereen en heeft zij de harten van het grote publiek verovert.

Het publiek dat haar in de armen sluit en waardeert omdat Jettie Pallettie een vakvrouw is die het publiek geeft waar het voor komt.

Een optreden van Jettie Pallettie is een lust voor het oog en een waanzinnig meezingfeestje !

 

Jettie Pallettie op uw feestje zorgt voor een grote dosis entertainment die zijn weerga niet kent en staat voor 100% Feestplezier !